Οδηγίες για την Εγκατάσταση:

* Παρακαλούμε πρίν προχωρήσετε απεγκαταστήστε οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση έχετε πιθανόν εγκαταστήσει από προηγούμενη συμμετοχή! 

Για τη λήψη της εφαρμογής Συμπλήρωσης και Υποβολής προσφορών (TendersCall), πατήστε Εδώ!

Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη, προχωρήστε στην εγκατάσταση της εφαρμογής, πατώντας διπλό click στο αρχείο "setuptenderscall.msi". Εάν ο υπολογιστής σας θα ζητήσει επιβεβαίωση για την εγκατάσταση πιέστε "Συνέχεια". ακολούθως θα προτείνει κατάλογο για την εγκατάσταση τον "C:\Program Files (x86)\SYKNE\TendersCall\" εναλλακτικά και για διευκόλυνση σας μπορείτε να δώσετε τον "C:\SYKNE\TendersCall\" ώστε να εντοπίζετε την εφαρμογή ευκολότερα. Εάν ο υπολογιστής σας ζητήσει έγκριση για την εγκατάσταση πιέστε "Ναι". Στην επιφάνεια εργασίας θα βρείτε τη Συντόμευση (Εικονίδιο) και μέσα στον κατάλογο εγκατάστασης της εφαρμογής θα βρείτε το αρχείο "TendersCall.exe" που εκτελεί την εφαρμογή που περιέχει τα είδη για τα οποία ζητούνται προσφορές. Προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία και ενημερωση του αρχείου ειδών είναι κατά την πρώτη φορά εκτέλεσης της εφαρμογής ο υπολογιστής σας να έχει σύνδεση με το "Internet".

* Για αποφυγή σφαλμάτων είναι σκόπιμο να έχετε εγκατεστημένη στο σύστημα σας την τελευταία έκδοση!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας δεν έχει εγκατεστημένο το Microsoft .NET Framework 4.0, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να το εγκαταστήσετε πρίν από την εγκατάσταση της στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που δεν διαθέτει ή συναντήσετε δυσκολία στο εντοπισμό του, εγκαταστήστε το από εδώ Microsoft .NET Framework 4 (Πρόγραμμα εγκατάστασης Web) ή κατεβάστε το από εδώ (Microsoft .NET Framework 4 (Μεμονωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης) και κατόπιν εγκαταστήστε το.

Σε περίπτωση στην οποία, για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε να συνεχίσετε την προσφορά σας σε δεύτερο χρόνο προτού την υποβάλετε, θα πρέπει -αφού έχετε αποθηκεύσει την προσφορά σας- να εισάγετε την ήδη αποθηκευμένη προσφορά πατώντας πάνω στο κουμπί "Άνοιγμα Αρχείου Προϊόντων" και επιλέγοντας το αρχείο σας με την μορφή 123456789.tml, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε περεταίρω την ήδη υπάρχουσα αποθηκευμένη προσφορά.

 Σε περίπτωση που εμφανιστεί μήνυμα προστασίας απο τα Windows,

 Screenshot 16

επλέξτε Περισσότερες πληροφορίες και πατήστε Εκτέλεση

 Screenshot 17

 

* Για λειτουργική στήριξη καλέστε 2551038444 Επιλογή [4] - Υποστήριξη (λογισμικού)

 

Designed by Alpha Πληροφορική